Saturday, January 29, 2011

Expanding The Realm Of Acoustic Rapids Hare

Cannelloni di carne veloci e rapidi....


Basics Difficulty: Easy
Cooking time: 15 minutes in the oven

Ingredients
cannelloni rough puff pastry (that of Giovanni Rana is fabulous if I can give you some advice)

Tomato sauce 600 gr. minced meat

Salt Pepper Béchamel


Mozzarella grated Parmesan Nutmeg

A knob of butter olive oil

A disposable aluminum tray

procedure

In a saucepan put the butter and meat for cooking

start to cook, adding salt, pepper and nutmeg, until No meat becomes golden brown, burnt nn, slightly scalded

Let hour aside to cool.
Meanwhile in another saucepan prepare a simple sauce, this is a good alternative to meat sauce, which requires a longer and more elaborate preparation.
We have olive oil as a base, the pureed tomatoes, il sale ed il pepe e mescoliamo, facendo cuocere per 10 minuti, fino a che nn avrà bollito a sufficienza.

Tritate finemente la carne al tritatutto, in modo che diventi di una consistenza sabbiosa.
Ora, con un mestolo, cospargete la base della teglia in alluminio con questo sugo ricavato


Preparate una casseruola di acqua salata, andate a sbollentare la pasta sfoglia fresca per un minuto e poi raffreddatela in una bacinella di acqua fredda

Ora adagiate la carne, precedentemente macinata, in questo modo

ed arrotolate i cannelloni stretti stretti, per poi posizionarli sulla teglia già predisposta

Una volta fatta questa operazione fino a coprire tutta la superfie della teglia andate a ricoprire anche la parte superiore con altro sugo, la besciamella, la mozzarella tagliata in pezzetti ed il parmigiano grattugiato

Preriscaldate the oven to 200 ° at this point and put to bake for about 15-20 minutes and your cannelloni are ready to be served hot at the table:)


all for today, a greeting from the chefs messy:)

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