Wednesday, November 3, 2010

Confirmation Letters Of Love

Homemade ravioli with our holy hands ... with meat sauce

Basics
Difficulties : Media
Cooking: 6-7 minutes, always enjoy it depends if you like more or less al dente ravioli and for one hour and a half for the sauce
Servings: about 6 people (plus or minus 100 grams. per person)

Ingredients for the dough dough
600 gr.
flour 6 eggs (considered one egg per 100 grams. flour)

Ingredients the filling for ravioli
minced beef
20 gr.
Moce butter nutmeg salt to taste

pepper

Ingredients for the sauce
200 gr. of ground beef 1 carrot


1 stalk of celery 1 onion 1 clove garlic

2 dl. red wine

olive oil 20 gr.
butter 1 can of tomatoes

salt pepper water



procedure

The dough can be kneaded by hand or using a food processor to knead it prepared you have. Obviously in the first case rimboccatevi le maniche perchè ci vuole più tempo ed è molto più laboriosa come operazione, quindi vi consigliamo vivamente di andarne subito a comperare uno :)
In entrambi i casi comunque il procedimento è lo stesso, per facilitare le cose noi procediamo col robot ;)
Mettete la farina e le uova precedentemente sbattute e leggermente salate, dentro il marchingegno (io e la tecnologia siamo due rette parallele...ma in questo caso fa miracoli!!!) e lasciate che lavori per voi  impastando fino ad ottenere una specie di panetto omogeneo, nè troppo duro, nè troppo morbido, ve ne accorgerete al tatto, nel primo caso mettere un'altro uovo eventualmente, nel secondo caso più flour ...
if you enjoy the traditions and want to do everything manually, place the flour in making a hole in the middle where you will gradually add one egg after another for the rest and will only need elbow grease ! ;)

You will have your pasta on which to be able to work.
Apart meanwhile put in a saucepan and melt butter, add the ground meat and cook until it becomes golden brown ... No attention has to be burned but only when it gets burned .... marrocina and NN is more of its original pink, the meat is ready. Add
il sale, il pepe e la noce moscata e mescolate in modo che tutto si amalagami bene. Lasciate freddare.
Una volta freddata la vostra carne deve necessariamente essere passata nel tritatutto perchè altrimenti resterebbe troppo grossolana...mentre la consistenza giusta è quella farinosa...come se fosse sabbia.



Procedete con la preparazione ora che avete pronti tutti i vostri ingredienti.
In una tavola di legno disporre tutto quello che vi serve, tagliate in pallette la pasta e passarla sulla macchinetta per stendere la sfoglia, nel caso in cui 're just masochists take a rolling pin and roll it by hand), beware that the pulp conistenza nn is too hard otherwise once placed inside the meat will be shut down nos well


At this Then take the meat and make tiny balls placed in the middle of the pastry


Close the pasta into the meat


And with the special tool cut the ravioli



A questo punto disponeteli in un vassoglio cosparso precedentemente di farina, in modo da nn farli attaccare alla superficie e i vostri ravioli sono pronti :)


Nel frattempo che stiamo preparando i nostri squisiti ravioli, nn dobbiamo dimenticare il sugo!!!!
A questo proposito andate a sminuzzare cipolla, carota, sedano e aglio e posizionateli dentro una casseruola a fuoco medio con il burro, fateli rosolare until nn wither, but nn too, about 10 minutes, this will be your fried ... in a pot instead, place the oil and fry the minced meat sauce, let cook until the meat nn seems more pink and occasionally wet with red wine, leaving time to time to evaporate.




United
the two compounds at this point and pour the tomato sauce if the sauce is too thick add water to make it pretty fluid.
Reduce the heat to low and simmer for 1 ½ hours.
(As I am allergic to carrot nn I made the sauce, this is the reason why No find the sauce in the photos)


In a large pot boil water ... and add salt and cook the ravioli.
Once cooked add the sauce and pass again a minute over low heat.
At this point your ravioli with meat sauce are ready to be served at the table:)




Per oggi è tutto, un saluto dai cuochi pasticcioni :)


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