Saturday, December 18, 2010

Premature Menopause More Condition_sym Ptoms

Muffins al prosciutto cotto e parmigiano

I nformation basic
Difficulty: Easy
Cooking time: 20 minutes
Dose: for 10 muffins Ingredients

250 gr. 00
flour 200 ml.

milk 2 eggs 50 gr.
butter 100 gr.
ham into small cubes 50 gr.
grated Parmesan cheese 1 teaspoon baking powder a pinch salt salted


procedure
In a bowl, put eggs, milk and butter previously melted


In a second bowl in hand together flour, baking powder, Parmesan cheese, salt and if I can give some advice to make them rise better, a little pinch of baking soda.
At this point in this bowl, add the ham and mix ... United
now the two compounds in a single bowl


Ora imburrate 10 stampini usa e getta da muffins di alluminio, e versate in ogniuno parte del composto ottenuto...diciamo fin verso metà stampino...tanto vedrete che lievitano :)


Infornate per 15/20 minuti (controllate con lo stecchino, se esce pulito e senza liquido saranno pronti) in forno preriscaldato a 180° e questo sarà il risultato :)



Per oggi è tutto, un saluto dai cuochi pasticcioni :)

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